Pärnu VK kogus särgioksjonitega Ukraina toetuseks üle 5000 euro

Toimetas Karl Juhkami
Copy
Oksjoni hitiks kujunes Jaanus Nõmmsalu särk.
Oksjoni hitiks kujunes Jaanus Nõmmsalu särk. Foto: Pärnu võrkpalliklubi/Facebook

Tänasega said punkti Pärnu võrkpalliklubi heategevuslikud särgioksjonid, millega meeskond teenis ukrainlaste toetuseks kokku 5058 eurot.

Endise klubi mängija Tamar Nassari initsiatiivil ellu kutsutud heategevuslikul oksjonil läks müüki kokku 20 endiste ja praeguste klubi mängijate särki ning nende müügist teeniti 5058 eurot, mis annetatakse Eesti Punasele Ristile, kust see suunatakse omakorda edasi ukrainlaste toetuseks.

Nassar tuli säärase idee peale pärast seda, kui Kristo Kollo pani ühismeedias müüki oma koondisesärgi ja toetas saadud tuluga ukrainlasi.

«Pärnu võrkpalliklubist on läbi käinud päris arvestatav hulk mängijaid, kes on ilma teinud nii siin- kui sealpool piiri. Kõik, kellega ühendust võeti ja ideed tutvustati, vaatasid oma riidekapid üle ning hea meelega panid mängijad oma autogrammiga särgid teele,» lausus Nassar Pärnu Postimehele.

Oksjonil oli müügis ka tõelisi rariteete. Näiteks Avo Keele 2003/04. a hooaja ürp, millega vanameister käis platsil Meistrite liigas, Chizoba Neves Atu viimase kolme hooaja koduklubi ehk Stade Poitevin Poitiersi särk, millel ka kõikide mängijate autogrammid, ning otse Kanadast siia saadetud endise sidemängija Oliver Fauchier’ kehakate.

Kõige suurem summa – 777 eurot – käidi välja aga Jaanus Nõmmsalu ürbi eest, milles kauane vollemees pidas oma karjääri viimase mängu. 

Suurima panuse ukrainlaste toetuseks andis aga Nassari enda mängusärk. Kehakate läks loosi küll 505 eurot eest, kuid tempomees ise lisas teist sama palju sellele otsa. 

Eraldi tasub välja tuua ka klubi fänni Priit Õispuu nimi, kes soetas oksjonitelt kokku kuus särki, kogusummas 1210 eurot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles