LeBron James ja tiitlisoosikuks peetud Lakers püstitasid antirekordi

Karl-Joosep Küngas
Copy
Los Angeles Lakersi tähtmängija LeBron James peab hooaja otsustavat faasi telerist vaatama.
Los Angeles Lakersi tähtmängija LeBron James peab hooaja otsustavat faasi telerist vaatama. Foto: Ashley Landis/SCANPIX

Korvpalliliigas NBA sai tänasega selgeks kõik meeskonnad, kes võtavad sel hooajal osa sõelmängudest. Nende hulka ei kuulu üheks soosikuks peetud Los Angeles Lakers, kes vandus täna võõrsil 110:121 alla Phoenix Sunsile.

Suns lõpetas seejuures juba teist hooaega järjest Lakersi hooaja. Kui mullu kukutati nad sõelmängude esimeses ringis, siis tänavu ei lubatud Lakerist üldse nõnda kaugelegi. Kuigi NBA põhiturniiri lõpuni jääb veel kolm kohtumist, siis Lakersil pole enam teoreetilisi võimalusi play-in-turniirile pääseda.

Alates 1984. aastast on NBA eksperdid pannud paika tiitlisoosikuid. Kunagi varem pole kahe parema meeskonna sekka arvatud tiim sõelmängudelt välja jäänud, ent Lakerist saab esimene selline. Neid peeti Brooklyn Netsi järel paremuselt teise võiduvõimalusega meeskonnaks NBA-s.

Tegelikult on LeBron James ja Lakers üheskoos juba teist korda sõelmängudelt välja jäänud. Esimene kord juhtus see 2019. aastal, mil James oli Lakersiga äsja liitunud ning mitmete vigastuste tõttu ei saanud võistkonda piisavalt aidata. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles