Kotsar korjas rekordilise arvu lauapalle, kuid Hamburg lõpetas Eurocupi põhihooaja kaotusega

Christopher Krutto
Copy
Maik-Kalev Kotsar rassimas eurosarjas.
Maik-Kalev Kotsar rassimas eurosarjas. Foto: IMAGO/Felix Schlikis

Eesti korvpallikoondislase Maik-Kalev Kotsari koduklubi Hamburg Towers pidi Eurocupi põhiturniiri viimases kohtumises tunnistama Ankara Türk Telekomi 95:70 paremust.

Kuigi avapoolaeg möödus suhteliselt võrdselt ja pikemale pausile suundusid Hamburgi mängijad vaid seitsmepunktilises kaotusseisus, siis kolmandal veerandajal käristas Ankara vahe tunduvalt suuremaks. Viimasele veerandile mindi vastu türklaste 77:55 eduseisust ja ohtlikuks Hamburgil enam muutuda ei õnnestunudki.

Sakslaste poolelt tegi kaasa ka Kotsar, kelle näitajad olid korralikud. Ta kogus 32 minutiga 12 punkti ja lausa 15 lauapalli. Kusjuures viimane tähistab ka tema lauapallide rekordit. Varasem tippmark oli 14 ja pärines möödunud aasta kevadest, kui Hamburg alistas Müncheni Bayerni.

Hamburgi parimaks kerkis täna õhtul 21 punkti visanud Jaylon Brown. 18 silma lisas veel Trevon Bluiett. Ankara poolelt särasid eredaimalt 17 punkti visanud Alex Perez ja Aubrey Dawkins.

Hamburgi mängule jättis pitseri ka mitme põhimängija puudumine. Pikemat aega on vigastusega väljas olnud ääremängija Zach Brown. Vigastuse tõttu jäi kolmandat mängu eemale tagamängija Caleb Homesley ja külmetussümptomite tõttu ei saanud mängida teine tagamängija Justus Hollatz.

See tähendab, et Eurocupi põhihooaeg lõpetatakse A-alagrupi seitsmenda kohaga. Kokku saadi kirja 6 võitu ja 10 kaotust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles