Pronksmedali võitnud TalTech ei pääsegi puhkusele: kasvatame meeskondlikult nädal aega veel mune

Postimees Sport
Copy

Pronksmedali võitnud TalTech lõpetas kodustel meistrivõistlustel üheksa-aastase medalipõua. Meeskonna nurgaründaja Kevin Saare sõnul olid ootused suuremad.

«Täiesti rahule ei saa jääda, ootused olid kõrgemad. Ka see viimane Selveri Covidi-paus tuli meile kuhjaga kasuks. Meil oli terve satsi peale kaks tervet mängijat, ülejäänud olid kõik haiged. Oli kõhuviirust, oli palavikku. Lõpp hea, kõik hea. See pronks on ka medal,» lausus Saar, kes tõi otsustavas kohtumises 19 punkti.

Küsimusele, kuidas TalTech peaks edasi liikuma, vastas Saar: «Mis edasi? Peaksime meeskondlikult hakkama mune kasvatama. Jõulude ajal tähtsate mängude ajal jäi enesekindlusest puudu, proovisime ainult läbi ühe mehe mängida. Mina leian, et niimoodi ei saa. Hooaega me veel ei lõpeta, kasvatame nädal aega veel mune. Ja siis vaatame uuel hooajal, mis edasi saab.»

Meeskonna peatreener Janis Sirelpuu – kes mäletas täpselt, et TalTech võitis viimati Eesti meistrivõistlustel medali 2013. aastal – sõnul võib pronksmedaliga rahule jääda, kuigi ka tema ootused olid vahepeal kõrgemad.

«Hooaja esimene pool oli tipp-topp. Oli ühine hingamine, ühine emotsioon ja võistkond oli ühtne. Jõulude paiku hakkas see vähe mõranema. Päris seda emotsiooni ja võistkonda me enam kokku ei saanudki, mis hooaja esimesel poolel oli,» ütles Sirelpuu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles