Viimsi peatreener Lips: jäime pärast Ventspilsi üle saadud võitu maa peale

Ville Arike
, reporter
Copy
Viimsi meeskond alistas nädalapäevad tagasi kodusaalis Ventspilsi (pildil) ning nüüd Riias peetud poolfinaalis sama põnevas mängus ka Pärnu Sadama. Keskel on ülestõstetud kätega peatreener Valdo Lips.
Viimsi meeskond alistas nädalapäevad tagasi kodusaalis Ventspilsi (pildil) ning nüüd Riias peetud poolfinaalis sama põnevas mängus ka Pärnu Sadama. Keskel on ülestõstetud kätega peatreener Valdo Lips. Foto: Martti Vaidla

Viimsi/Sportland meeskonna Eesti-Läti korvpalliliiga finaali tüürinud peatreener Valdo Lips tõi pärast 83:81 poolfinaalivõitu Pärnu Sadama üle märksõnadena välja võistkonna ühtsuse, ambitsioonikuse, kannatlikkuse.

Tegemist on koduse meistriliiga ja Eesti-Läti liiga uustulnukaga, kuid ometi nopitakse tasavägistes mängulõppudes võite vanade kalade kombel - veerandfinaali teises mängus oli Ventspils alistatud lisaajal. «Imenippi meil pole. Meil on kõva võistkonnavaim, tiim on ühtne ja töökas. Nii klubi kui ka mängijate ambitsioonid on suured,» seletas Lips edu lihtsalt.

Kas pärast Läti tippklubi alistamist kippusid hoolealused ka pilvedesse tõusma? Lips raputas pead: «Pilvedesse tõusmist polnud, jäime maa peale. Kõik olid õnnelikud, tegime ühe puhkepäeva ning seejärel hakkasime valmistuma poolfinaaliks. Mõtleme igale mängule eraldi, läheme alati võitlema sõltumata sellest, millised on numbrid tablool.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles