VIDEO ⟩ Tulivihane Ronaldo purustas noore jalgpallifänni telefoni

Siim Kaasik
, reporter
Copy
Cristiano Ronaldo.
Cristiano Ronaldo. Foto: Anthony Devlin/AFP/Scanpix

Manchester United kaotas Inglismaa kõrgliigas 0:1 tabeli viimaste sekka kuuluvale Evertonile. Matši järel oli Manchester Unitedi täht Cristiano Ronaldo sedavõrd pettunud, et purustas ühe vutifänni telefoni.

Evertoni koduväljakul peetud kohtumise ainsa värava lõi 27. minutil Anthony Gordon. Frank Lampardi juhendatavale meeskonnale oli võit ülioluline, sest legendaarne klubi võitleb tänavu kõrgliigasse püsimajäämise nimel. Kolm võidupunkti tähendavad, et 17. kohal olev Everton põgenes väljalangemistsoonist nelja silma kaugusele.

Manchester Unitedi suur eesmärk Inglismaa kõrgliigas on tõusta Meistrite liiga kohale ehk nelja parema sekka. Pärast laupäevast kaotust muutus ülesanne aga väga raskeks. Nimelt on Manchester United 51 punktiga seitsmendal kohal, jäädes neljandat positsiooni hoidvast Tottenhamist maha kuue punktiga. Punaseid Kuradeid edestavad veel Arsenal (54 punkti) ja West Ham United (51).

Pärast Goodison Parkil kõlanud lõpuvilet olid Manchester Unitedi mängijad silmnähtavalt endast väljas. Eriti halvas tujus oli Ronaldo, kes riietusruumi marssides otsustas ühe fänni telefoni puruks lüüa. Videoklipp intsidendist levib sotsiaalmeedias kulutulena ning sellest on teadlik ka klubi, kes alustas juhtunu kohta uurimist.

Sotsiaalmeedias võttis juhtunu kohta sõna väidetavalt telefoni omanikuks olnud poisi ema Sarah Kelly. Ta jagas pilti katkisest telefonist ja oma poja käest, mis oli Ronaldo löögist punane.

«Imeline mäng lõppes minu ja minu poja jaoks politseis. Ma ei suuda uskuda, et Ronaldo lõi Jake’ilt telefoni käest, kui ta teda filmis. Olen šokis, et professionaalne jalgpallur võib niimoodi last rünnata. Kui kellelgi on vahejuhtumist videoid, siis palun saatke need mulle. Need jalgpallurid on pätid! Ta on ju isa. Kuidas ta end tunneks, kui keegi tema lapsele nii teeks,» kirjutas naine.

Foto: Ekraanitõmmis/Twitter
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles