Mängusärgi müüki pannud Toobal tegi Ukrainale abistamiseks suure annetuse

Postimees Sport
Copy
Kert Toobal.
Kert Toobal. Foto: Margus Ansu

Eesti võrkpalli elav legend Kert Toobal otsustas ulatada särgimüügiga abikäe Venemaa vastu võitlevale Ukrainale.

Toobal pani 7. aprillil müüki enda mängusärgi, millega ta võitis Tartu BigBanki rivistuses tänavu kolm võidukarikat. Oksjonil teenitud summa otsustas võrkpallur annetada Ukrainale. «Saadud raha olen otsustand annetada Päästeliidule, kes võitlevad agressori tekitatud hävinguga ja päästavad kohapeal elusid. Ei kujuta ette, mida nende meeste ja naiste silmad peavad nägema,» selgitas Toobal ühismeedias.

Pühapäeval lõppenud särgioksjonil tõusis lõpuks hind 1777 euroni, aga annetatav summa heade inimeste toel veelgi suuremaks.

«Head sõbrad! Heategevuslik särgioksjon on lõppenud. Tahan südamest tänada kõiki osalejaid, kes pakkusid põnevust, näitasid üles erakordset lahkust ja heasüdamlikkust ning lõhkusid oma hoiupõrsaid.

Särgi omanikuks saab Geio Kaugeranna, kes pakkus uskumatult helde summa - 1777€! Suur tänu!

Et Ukraina heaks annetatav summa saaks veelgi suurem, andsid oma panuse Allan Treiblut, Jaanus Nõmmsalu, Toomas Vara, Kalev Kruus, Jarmo Neuhaus, Anu Ennok ja Bigbank Tartu FanClub. Nende lahkete sõprade abiga kogunes lisaks 1370€.

1777+1370=3147€, millele lisan omalt poolt 153€ ning kohe, kui kõik rahad on laekunud, saan teha Päästeliidu kontole annetuse summas 3300€. Annan teile sellest teada maksekorralduse postitamisega,» teatas Toobal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles