Ukraina kuulsaima jalgpalliklubi saatus otsustati salajasel koosolekul

Christopher Krutto
Copy
Meeskonna peatreener Mircea Lucescu (tagaplaanil) oli üks neist, kes osales salakohtumisel, kus otsustati Kiievi Dõnamo saatus.
Meeskonna peatreener Mircea Lucescu (tagaplaanil) oli üks neist, kes osales salakohtumisel, kus otsustati Kiievi Dõnamo saatus. Foto: PATRICIA DE MELO MOREIRA/AFP/Scanpix

Ukraina kuulsaima jalgpalliklubi Kiievi Dõnamo saatus oli õhus, sest nii tiimi omanik Ihor Surkis kui ka selle peatreener Mircea Lucescu lahkusid sõja puhkedes riigist. Nüüd otsustati salajasel koosolekul meeskonna tulevik.

Neljapäeval kogunesid Rumeenia pealinnas Bukarestis Dõnamo president, peatreener ja mitmed meeskonna töötajad, et otsustada, mis saab edasi legendaarsest tiimist.

Sport.ua kirjutab, et pärast pikki diskussioone jõuti lõpuks otsusele, et Surkis jätkab jalgpalliklubi rahastamist ja Lucescule antakse võimalus ehitada uus tugev meeskond.

Kui Dõnamo põhimeeskond pole pärast sõja puhkemist võistlustulle astunud, siis klubi U-19 meekond osales UEFA Youth League’is, kus alles mõned päevad tagasi jäädi 2:1 alla Lissaboni Sportingule.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles