Eesti naiste jalgpallikoondise nukker seeria jätkus. Peatreener: lõppseis ei kajasta mängupilti

Postimees Sport
Copy
Eesti naiste jalgpallikoondis.
Eesti naiste jalgpallikoondis. Foto: jalgpall.ee

Eesti naiste jalgpallikoondisel tuli MM-valikmängus Kreeka vastu tunnistada võõrustajate 3:0 paremust.

Mäng algas võrdselt mõlemale poolele, juba 3. minutil oli Liisa Merisalul võimalus sooritada löök vastaste puuri suunas. Murrang toimus 19. minutil, kui kreeklannad haarasid initsiatiivi ja läksid mängu Veatriki Sarri tabamusest 1:0 juhtima, seisab pressiteates.

48. minutil pääsesid võõrustajad Sophia Koggouli väravast 2:0 juhtima. Sama mängija lõi kaks väravat ka kolm päeva tagasi Eestis toimunud mängus. Matši viimane värav sündis 74. minutil, kui kreeklannade poolt oli täpne Pouliou.

Peatreeneri Anastassia Morkovkina sõnul said mängus saatuslikuks üks ühele olukorrad. «Jäime täna alla pisidetailide poolest. Kõik mängijad andsid väljakul maksimumi, meil tekkisid mängus väga head võimalused. Lõppseis ei kajasta mängupilti, mida nägime. Kaks mängu Kreekaga on hea start aastale ja igaüks koondisest saab aru, et mängude võitmiseks peame juurde panema,» rääkis Morkovkina.

Naiste koondise järgmine ametlik kohtumine toimub 28. juunil Eestis, kui MM-valikmängus on vastaseks Kasahstan.

Eestlannad on kaotanud kõik seitse kohtumist, väravatevahega -31, sihile on jõutud vaid korra. Nullil püsib ka Kasahstan, ent nende väravate suhe on veidi parem, -24.

Tabeliseis:

Foto: Kuvatõmmis
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles