Premium liiga: Kalju ja Levadia leppisid viiki, Paide ja Narva said suureskoorilised võidud

Postimees Sport
Copy
Nõmme Kalju ja Levadia kohtumises lõi väravaid vaid üks mees - Maximiliano Achille Ugge (nr 4).
Nõmme Kalju ja Levadia kohtumises lõi väravaid vaid üks mees - Maximiliano Achille Ugge (nr 4). Foto: Sander Ilvest

Jalgpalli Premium liigas toimus kolmapäeval kolm kohtumist, neist keskses matšis mängisid  Tallinna FCI Levadia ja Nõmme Kalju 1:1 (0:1) viiki.

Levadia ja Kalju kohtumises sahistas väravavõrku vaid üks mees - Maximiliano Achille Ugge. Itaallane lõi esmalt oma värava ja aitas Kalju 41. minutil juhtima, kuid teise poolaja alguses 52. minutil suutis ta seisu viigistada. Mõlema klubi jaoks oli tegemist hooaja esimese viigiga.

Levadia on 16 punktiga (viis võitu ja üks viik) teisel kohal, Kalju hoiab sama punktisummaga (viis võitu, üks viik ja kaotus) kolmandat positsiooni.

Paide Linnameeskonnal ei tekkinud raskusi Tallinna JK Legioni vastu, pealinna klubi alistati 5:0. Robi Saarma avas mänguskoori juba teisel minutil, kümme minutit hiljem lõi Paide teise värava Deabeas Nii Klu Owusu Sekyere. 71. minutil lõi seisuks 3:0 Kristofer Piht, vaid minut hiljem sahistas teist korda võrku Sekyere.

84. minutil jäi Legioni väljakul vähemusse, kui teise kollase kaardi sai Daniel Fedotov. Teisel üleminutil vormistas seisuks 5:0 Dominique Celidor Simon. Paide on seitsme vooruga teeninud neli võitu ja on tabelis 12 punktiga neljas, Legionil on võiduarve veel avamata.

Narva Trans alistas teise seni veel võiduta klubi ehk Tallinna Kalevi samuti 5:0. Nikita Mihhailovi neljanda minuti väravast asuti juhtima, 12 minutit hiljem sai jala valgeks Jevgeni Demidov. Teisel poolajal löödi veel kolm väravat. Esmalt 54. minutil penaltist Volodõmõr Prõjomov, seejärel 77. minutil Aleksandr Zakarliuka ja 88. veel kord Prõjomov.

Transil on sarnaselt Paidele 12 silma, kuid nad on mängu vähem pidanud. Liigatabelis ollakse viiendal kohal. Kalev on jätkuvalt nulli peal, seitsmest mängust on saadud kaotused ning väravate vahe on 4:28.

 
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles