Narva Transi fännikoordinaator ukrainlasest mängijale: see on häbilugu, et sa tuled väljakule Ukraina lipuga (5)

Karl-Joosep Küngas
Copy
Nii Narva Transi kui ka FC Kuressaare mängijad avaldasid toetust Ukrainale. See tekitas Transi poolehoidjates aga kahetisi tundeid.
Nii Narva Transi kui ka FC Kuressaare mängijad avaldasid toetust Ukrainale. See tekitas Transi poolehoidjates aga kahetisi tundeid. Foto: Facebook/Narva Trans

Venemaa väed alustasid 24. veebruaril sissetungi Ukraina territooriumile ning seal on juba enam kui kuu kestnud verine sõda. Kohe pärast sissetungi hakati ka Eestis Ukrainale toetusavaldusi tegema ning enda sügavat poolehoidu näitas ka Narva Transi jalgpalliklubis palliv Deniss Dedetško, kes sammus platsile Ukraina lipp õlgadel. See on aga Transi fännidele pinnuks silmas.

Transi fännikoordinaatorina tegutsev Andrei Kondrašov – tasub rõhutada, et tegu on vabatahtliku ja mittepalgalise positsiooniga ehk Kondrašov ei ole klubi töötaja – võttis sotsiaalmeedias Transi fänne ühendavas avalikus vestlusgrupis Dedetško kohta sõna, vahendab Soccernet.ee.

Nimelt ei meeldinud Kondrašovile see, et Dedetško on seni sammunud Premium liiga mängudel platsile, õlgadel Ukraina sinikollane lipp.

«Dedetško, et sa tuled väljakule Ukraina lipuga – see on häbilugu. Kui mina tuleksin Venemaa lipuga, siis mind vahistataks. Sa tõmbasid enda peale paljude klubi toetajate viha,» seisis Kondrašovi Facebooki-postituses, mis on tänaseks kustutatud.

Samuti tekitas Transi poolehoidjates pahameelt olukord, kus nende mängijad seisid Premium liiga teise vooru kohtumises FC Kuressaarega Ukrainat toetava loosungi ees.

Kommentaarid (5)
Copy
Tagasi üles