Bottast rünnanud Mercedese sõitja vabandas: tegin endast tõelise idioodi

Karl-Joosep Küngas
Copy
George Russell (valges) tekitas möödunud hooajal kokkupõrke, milles sai kannatada nii tema kui ka Valtteri Bottas.
George Russell (valges) tekitas möödunud hooajal kokkupõrke, milles sai kannatada nii tema kui ka Valtteri Bottas. Foto: nordphoto GmbH / Bratic via www.imago-images.de

Tänavu F1s Mercedese meeskonnas sõitnud George Russell tunneb endiselt süümepiinu mulluse käitumise pärast.

Eelmisel hooajal oli F1s väga huvitav jälgida võitluspaari Valtteri Bottas ja George Russell. Esimene kuulus veel toona Mercedese meeskonda ning teine soovis soomlase kohta endale saada.

Mitmel korral said mehed ka rajal omavahel kokku. Mälestusväärseim intsident juhtus Itaalias Imola GP-l, kus mehed enam kui 300 km/h kiirusega rajalt välja sõitsid. Tegemist oli Russelli veaga, mida britt aga esialgu tunnistada ei soovinud.

Pärast õnnetust läks Russell veel Bottase juurde ja sõimas teda väjenditega, mis ei kannata trükimusta. Lisaks koputas ta soomlasele kiivri peale. Nüüd tunneb Russell, et tegemist oli kahetsusväärse olukorraga.

«Näisin seal väga mühkam välja. Ma isegi ei mõista praegu, miks ma nõnda tegin. Kaotasin vormeli üle kontrolli ja tegin seejärel endast idioodi. Ma võinuksin oluliselt rahulikumalt käituda ja me mõlemad jäänuksime rajale,» tunnistas Russell aasta hiljem.

Tänaseks on olukord meeste vahel rahunenud. Russell hõivaski Bottase koha Mercedeses ning soomlane liikus ise edasi Alfa Romeo meeskonda, kus on tänavu ilusaid sõite näidanud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles