Eesti vollemaastikul puhta töö teinud Tartu sai sponsorilt kopsaka preemia

Postimees Sport
Copy
Tartu Bigbank võitis tänavu kodutandril kõik, mis võimalik.
Tartu Bigbank võitis tänavu kodutandril kõik, mis võimalik. Foto: Eero Vabamägi

Bigbank annab täna üle 10 000 euro suuruse preemiatšeki äsja Eesti meistriks tulnud Tartu Bigbank meeskonnale ja 3 000 euro suuruse preemia kõige napimalt finaalseerias hõbedale jäänud Tartu Ülikool/Bigbank naiskonnale.

«Me oleme Tartu võrkpalli üle väga uhked ning just neil hetkedel tunned eriliselt, et aastatepikkune koostöö kannab oma tõelisi vilju,» rõhutas Bigbank Eesti juht Jonna Pechter ning lisas, et kõik preemiasummad eraldatakse klubile lisaks juba eelmisel aastal sõlmitud rekordilisele 500 000 euro suurusele kolmeaastasele sponsorlepingule.

«Meeskonna mängu on olnud viimasel aastal eriti nauditav vaadata. Selleks ei pea olema eriline võrkpalliekspert, et märgata ka edasiminekut tulemustes,» rõõmustas Pechter viidates, et viimase aasta jooksul on Bigbank Tartu võrkpallimeeskond võitnud kõik kohalikud sarjad ehk Eesti karikavõistlused, Balti liiga ja nii sel kui eelmisel kevadel Eesti meistrivõistlused.

Bigbank Tartu võrkpallurid purustasid Eesti meistrivõistluste finaalseerias Pärnu VK meeskonna 4:0. Naiste võrkpalli meistrivõistluste draamarohkes finaalseerias jäi kõige Tartu Ülikool/Bigbank kõige napimalt alla Tallinna Ülikool/Kikasele ja pidi leppima hõbemedalitega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles