VIDEO ⟩ Emotsioonid keesid üle: Horvaatia koondislane sülitas riietusruumi siirdunud Manchester City mängijate suunas

Karl-Joosep Küngas
Copy
Madridi Atletico ja Manchester City mehed põrkusid kohtumise jooksul üpris palju kokku.
Madridi Atletico ja Manchester City mehed põrkusid kohtumise jooksul üpris palju kokku. Foto: IMAGO/Nigel Keene/SCANPIX

Eile hilisõhtul said selgeks kõik jalgpalli Meistrite liiga poolfinalistid. Kõige teravam veerandfinaal toimus Madridis, kus kohalik Atletico võõrustas Manchester Cityt. Inglased pääsesid sellest paarist minimaalse eduga edasi, ent kired läksid mängu lõpus väga lõkkele.

Atletico ja City pidasid Hispaanias väga võitlusliku mängu, mis lõppes 0:0 viigiga. Viimastel minutitel eemaldas kohtunik väljakult Madridi klubi keskkaitsja Filipe, kes kukutas ebasportlikult City ründetuusa Phil Fodeni. Olukord eskaleerus väga kiiresti ning mitmed mängumehed asusid sõnasõtta.

Kuigi lõpuvile kõlades paistis kõik olevat rahulik, siis tegelikult nõnda polnud. Meeskonnad hakkasid riietusruumidesse suunduma, ent selleks kasutati sama tunnelit. Ühtäkki jätkus väga terav sõnasõda ka tunnelis ning Horvaatia kaitsemängijal Šime Vrsaljkol hakkas veri vemmeldama.

Vrsaljko tahtis City meestele kättpidi kallale minna, ent teda suudeti takistada. Horvaat otsustas aga ebasportlikult käituda ja sülitas vastaste suunas. Kuigi kõik võinuks oluliselt halvemini lõppeda, siis tuli tunnelise lõpuks ka politsei, kes meeskonnad riietusruumidesse saatsid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles