Adamo avas ootamatu lahkumise tagamaid: elu tegi selle otsuse minu eest

Siim Kaasik
, reporter
Copy
Andrea Adamo.
Andrea Adamo. Foto: Hyundai Motorsport

Hyundai rallimeeskonna tiimipealik Andrea Adamo teatas eelmise aasta lõpus, et lahkub oma positsioonilt. Nüüd sõnas itaallane, et tema lahkumine oli kindel juba enne hooaja viimast etappi Monzas. 

«Mul oli Hyundaiga püsiv leping, kuid vahepeal tuleb elus ette asju, mis pole sinu kontrolli all. Need asjad sunnivad sind otsustama. Selliseid olukordi võib näha kas võimaluse või takistusena,» rääkis Adamo väljaandele AutoHebdo antud intervjuus.

«Sattusin olukorda, mida ma ei osanud oodata, kuid mis nõudis kohest reageerimist. Tegin otsuse enne Monza rallit, mistõttu oli eriti valus seda rallit jälgida. See ei olnud kerge aeg, kuid ma saan sellest õppida,» jätkas Adamo.

Kuigi itaallane ei ütle otseselt välja, mis põhjusel ta Hyundaist lahkus, jääb AutoHebdo artiklist mulje, et see võib olla seotud tervisega. 

«Kui pean elus otsustama, siis teen seda kiiresti. Mul ei olnud isegi valikuvõimalust. Võib-olla ei olnud mul julgust oma ametit maha panna, aga elu tegi seda minu eest,» lausus Adamo

Itaallase sõnul ei kaalunud ta varianti võtta aeg mõneks ajaks maha ja naasta hiljem tagasi tööpostile. «See ei oleks minu tööandja suhtes õiglane olnud. Sellises rollis pole määramata ajaks võimalik puhkust võtta ja siis tagasi tulla. Otsustasin lahkuda ja neil oli piisavalt aega reageerida. Tundsin mitmel põhjusel, et aeg on lõpetada. Tahtsin oma pea selgeks saada,» jätkas Adamo.

Värvika tiimijuhi leping Hyundaiga lõppes ametlikult 1. aprillil. «Seda on võib-olla raske uskuda, aga ma ei kahetse mitte midagi. Käisin hiljuti Alzenau tehases ja võtsin oma viimased asjad. Ma ei tundnud midagi erilist. Olin lihtsalt rahulik. Olen alati niimoodi töötanud. Nagu mul on kombeks öelda: minevikku ei saa muuta, kuid saame parandada tulevikku.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles