Kõik mängu pannud eestlased tähistasid tiitlivõistluste debüüti rekordiga

Henry Lääne
, Sporditoimetuse juht
Copy
Eesti jäätantsupaar Tatjana Bunina – Ivan Kuznetsov.
Eesti jäätantsupaar Tatjana Bunina – Ivan Kuznetsov. Foto: Raigo Pajula/Eesti Uisuliit

Tallinnas Tondiraba jäähallis jätkuvatel iluuisutamise juunioride maailmameistrivõistlustel sai Eesti jäätantsupaar Tatjana Bunina – Ivan Kuznetsov rütmitantsus 18. koha.

Tiitlivõistluste debüüdi teinud paar teenis kohtunikelt 50,26 punkti, mis on nende isiklik rekord. «Tegime kõik, mida oskasime ja treenisime ning kõik tuli välja,» rõõmustas Bunina, lisades, et kodupubliku ees võistlemine andis neile lisatuge.

Rütmitantsus sai esikoha USA duo, õde-vend Oona ja Gage Brown 66,98 punktiga. Ka nemad parandasid isiklikku rekordit. Seejuures võistles paar viimati oktoobris ning jaanuaris põdesid mõlemad koroonat.

Ameeriklastele järgnevad kaks Kanada paari: teise koha said 64 punktiga Natalie D’Alessandro ja Bruce Waddell ning kolmanda koha Nadiia Bashynska ja Peter Beaumont 63,45 punktiga.

Jäätantsu juunioride maailmameistrid selguvad pühapäeval, vabatants algab kell 11.45.

Laupäeval alustavad võistlust naisüksiksõitjad, Eestit esindav Niina Petrõkina tuleb jääle viimases ehk kuumas grupis kell 16.52.

Laupäeval kell 18.15 algab meeste üksiksõidu vabakava. Lühikavas 11. koha saanud Arlet Levandi uisutab kell 19.39 ning lühikavas väikese pronksi võitnud Mihhail Selevko kell 21.27.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles