Hyundai tiimipealik: meie töö on anda Otile hea ja vastupidav auto, tema teeb ülejäänu

Christopher Krutto
Copy
Julien Moncet.
Julien Moncet. Foto: Bastien Baudin/Hyundai Motorsport GmbH / Austral

2019. aasta autoralli maailmameistri Ott Tänaku jaoks pole tänavune hooaeg alanud nii, nagu loodeti. Ometi püsib ajutine tiimipealik Julien Moncet optimistlik.

Pärast kahte etappi on Tänak juba 41 punkti MM-sarja üldliidrist Kalle Rovanperäst maas. Monte Carlos tuli sõidueksimuse tõttu null punkti, Rootsis röövis hübriidajam eestlase võiduvõimalused. Punktikatselt sai ta viis silma kätte.

Kuigi Hyundai lootis tänavu olla kahe sõitjaga tiitlivõitluses, siis hetkel on paremad võimalused Thierry Neuville’il, kes jääb Rovanperäst maha 14 punktiga. Moncet usub, et Tänaku lootused pole veel läinud.

«Otti olukord on natuke keerulisem kui Thierryl. Thierry on praeguses üldarvestuses heal positsioonil. Vaadates, mis rallid on tulemas, pole see nii halb,» rääkis Andrea Adamo lahkumise järel rallitiimi juhtohjad haaranud prantslane Dirtfishile.

«Ott on teises olukorras, aga ärge unustage, et palju rallisid on veel tulemas, kus ta saab häid tulemusi näidata, nagu mõistagi Eesti, Soome. Ma ootan, et ta on hea ka järgmistel rallidel,» jätkas Moncet.

«Olukord pole see, mida ootasime, see on kindlasti halb, aga ta on täiesti motiveeritud ja tal on kiirus olemas. Meie töö on talle anda vastupidav ja hea auto ning siis ma arvan, et tema teeb ülejäänu,» oli ajutine tiimipealik oma hoolealuses kindel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles