Visalt võidelnud Tammekal õnnestus esimesena suurelt nelikult punkte napsata

Toimetas Karl Juhkami
Copy
Tartu Tammeka pallurid.
Tartu Tammeka pallurid. Foto: Margus Ansu

Jalgpalli Premium liigas oli Nõmme Kalju täna lähedal, et naasta Tartust kolme võidupunktiga, kuid Tammeka 90. minuti viigivärav luhtas nende ponnistused.

Kalju asus kohtumist juhtima 29. minutil kui Igor Subbotin realiseeris teenitud penalti. Külaliste 1:0 eduseisust mindi ka riietusruumidesse. 

Teisel poolajal üritas Tammeka iga hinna eest viigiväravat jahtida ning nende ponnistused kandsidki vilja 90. minutil kui karistusalas vabaks jäetud Kevin Mätas lükkas peaga võrku Carl Mägimetsa trahvilöögist tulnud tsenderduse.

Nõnda sai Tartu Tammekast esimene n-ö alumise otsa meeskond, kes meie kõrgliiga suurtelt – Flora, Levadia, Paide ja Kalju – punkte napsanud.

«Kui ei löö oma võimalusi ära, siis vastasmeeskond lööbki vastu, täpselt nagu täna läks. Meil oli kolm sajaprotsendilist momenti, aga me ei realiseerinud neid. Nemad aga kasutasid oma karistuslöögi ära ja... väga kahju, aga see on jalgpall,» sõnas Subbotin Soccernet.ee-le antud mängujärgses intervjuus, kuid lisas, et kamraadides ta pettunud siiski pole. «Kõik andsid endast kõik. Hea võitlus oli nii meie kui ka Tartu poolt.»

Kui Kalju kapten andis enda intervjuud, suunurgad kergelt allapoole, siis Tammeka kapten Gerdo Juhkam oli silmnähtavalt rõõmus. «Kui lööd nii lõpus viigivärava, siis loomulikult maitseb see väga hästi,» sõnas ta ning lisas, et nad ongi Tammekaga selline meeskond, kes on võimeline n-ö suurelt nelikult punkte võtma. 

Tänases teises kohtumises oli Tallinna FCI Levadia 1:0 üle FC Kuressaarest. Kohtumise ainsa värava eest hoolitses 75. minutil Zakaria Beglarišvili.

Liigaseis:

Standings provided by SofaScore LiveScore

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles