Mis toimub NBAs? Esmalt üritas fänn ennast põranda külge liimida, nüüd aheldas poolehoidja ennast korvi külge

Toimetas Karl Juhkami
Copy
Ennast korvi külge aheldanud fänn.
Ennast korvi külge aheldanud fänn. Foto: Christine Tannous

Korvpalliliiga NBA meeskond Minnesota Timberwolves on sel nädalal saanud tuntavalt rohkem meediakajastust kui tavaliselt, kuid seda paraku spordivälistel põhjustel.

Nimelt on erinevad aktivistid näidanud Timberwolvesi mängudel oma meelsust klubi omaniku Glen Taylori ja tolle äride suhtes. 

Nädala alguses üritas üks fänn Timberwolvesi ja Los Angeler Clippersi play-in kohtumises liimida ennast korvpalliväljaku parketi külge. See tal siiski välja ei tulnud, sest areeni turvatöötajad reageerisid piisavalt kiiresti.

Laupäevases play-off kohtumises Memphis Grizzliesi vastu jäid turvatöötajad aga aeglaseks ning järgmisel aktivistist «fännil» õnnestus neist mööda hiilida, väljakule joosta ning end korv külge kinni aheldada.

Aktsiooni tulemusena peatati kohtumine paariks minutiks, kuni kett tangidega läbi lõigati ning aktivist, kes kandis särki «Glen Taylor Roasts Animals Alive» (Glen Taylor küpsetab elusast peast loomi – K.J.), turvameeste poolt saalist minema eskorditi.

Mõlemad «poolehoidjad» on nõnda protesteerinud meeskonna omaniku Glen Taylori vastu, kes tappis hiljuti enda omanduses olevas linnufarmis, pärast seda, kui seal toimus väidetavalt äärmiselt nakkusohtliku linnugripi puhang, 5,3 miljonit tibu.

Timberwolvesi mängijad ei lasknud protestiaktsioonist ennast aga häirida ning alistasid läänekonverentsis teist asetust omava Grizzliesi nende koduväljakul 130:117, minnes play-off'i avaringi seeriat ka 1:0 juhtima. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles