Vastasmängijat õnnetult kombel karmilt vigastanud vutitäht puhkes ahastusest nutma

Toimetas Karl Juhkami
Copy
Nikola Vlasic (esiplaanil) nutmas. Taamal näha maas lamavat Ashley Westwoodi.
Nikola Vlasic (esiplaanil) nutmas. Taamal näha maas lamavat Ashley Westwoodi. Foto: TONY OBRIEN

West Ham Unitedi ja Burnley vahelises Inglismaa jalgpalli kõrgliiga kohtumises sai täna näha võigast vaatepilti kui külalismeeskonna mängumees Ashley Westwood sai kokkupõrkes Nikola Vlasiciga tõsiselt vigastada. 

Mõlemad mehed läksid avapoolaja keskel võitlusesse lahtise palli pärast ning esmapilgul süütuna näinud olukord muutus sekunditega äärmiselt karmiks.

Nimelt lehvitas Westwood kohe pärast kokkupõrget käega kohtuniku suunas, et too arstibrigaadi väljakule saadaks. Arbiiter märkas seda ning peataski koheselt mängu.

Seejärel pööras ka Vlasic pilgu üle õla, et näha, mis konkurendiga siis juhtus. Nähes aga Westwoodi jalga, haaras horvaat kahe käega peast kinni ning puhkes nutma.

Telekordustest on näha, et Vlasic oli tasakaalu kaotades astunud õnnetult Westwoodi hüppeliigese peale, mis raskuse all murdus.

Nutma puhkenud Vlasicit käisid lohutamas mitmed kaasmängijad, eesotsas kapten Declan Rice'iga. Samuti käidi head soovimas Westwoodile, kes viidi väljakult ära kanderaamil ning toimetati otse haiglasse.

Kohtumine ise lõppes 1:1 viigiga. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles