VIDEO JA FOTOD Võitlus meistrivööde nimel lõppes maailmameistrile võika traumaga

Postimees Sport
Copy
Yordenis Ugas (paremal) ja Errol Spence.
Yordenis Ugas (paremal) ja Errol Spence. Foto: Jeffrey McWhorter/AP/Scanpix

Poksimatš kolmele meistrivööle lõppes kuubalase Yordenis Ugase jaoks napilt tragöödiaga. Nädalavahetusel alistas USA poksija Errol Spence kuubalase Yordenis Ugasele ja võitis kolm kergekeskkaalu meistritiitlit.

Spence oli Ugasele tekitanud päris karmi vigastuse, kui kuubalase silm oli kinni paistetanud ning arst otsustas matši peatada 10. raundis. Vahetult pärast heitlust viidi kuubalane haiglasse, kus arstid fikseerisid mehel purunenud silmakoopa ja roided.

Yordenis Ugas (vasakul) ja Errol Spence tiitlimatš.
Yordenis Ugas (vasakul) ja Errol Spence tiitlimatš. Foto: Jeffrey McWhorter/AP/Scanpix

«Kõigepealt tahan vabandada, et ei saanud isiklikult tänada kõiki, kes mind selles võitluses toetasid. Mul on silmakoobas katki. Lähipäevil määravad arstid ravi. Veetsin terve öö haiglas. Ja praegugi kirjutan seda sõnumit ühe silmaga - teine ​​on kinni.

Kuid ma tahan tõesti teie kõigi poole pöörduda, sest see on minu jaoks väga oluline. Tahan tänada kõiki toetuse eest. Tahan Spence'i õnnitleda. Oled suurepärane meister. Mul oli au sinuga ringi jagada,,» ütles 35-aastane Ugas.

Kuubalane, kellele kuulus alates mullu jaanuarist kuni matšini Spence'iga WBA kergekeskkaalu meistrivöö on Ukrainas algatatud Venemaa sõja tuline vastane ning võrdles Vladimir Putinit juba sõja teisel päeva Hitleriga. Arvestades, et tegemist on kuubalasega ning Kuubat peetakse Venemaa lähedaseks liitlaseks, oli tegemist väga avameelse avaldusega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles