Endine Ukraina koondislane: mu koer elab ka paremini kui väljaspool Moskvat elavad venelased

Toimetas Karl Juhkami
Copy
Rustam Hudžamov.
Rustam Hudžamov. Foto: Twitter @tribunaua

Endine Ukraina jalgpallikoondislane Rustam Hudžamov võttis kodumaal toimuva sõjaga seoses karmilt sõna Venemaa eluolu kohta.  

«Kui vaadata seda, kuidas elavad inimesed Moskvast juba 200–300 kilomeetrit eemal, siis see on lihtsalt p****. Meie sead naudivad ka paremat elu ning minu koer elab kahtlemata paremini kui sealsed inimesed,» vahendab väljaanne sport.ua tema sõnu. 

Hudžamov võttis ette ka Venemaa sõdurite emad, kes näevad tema sõnul välja kui täielikud sead. «Nad sünnitavad umbjoobes olles ja needsamad lapsed on nüüd tulnud meie juurde. Nad on uhked nende rakettide üle, mis Ukrainas lendavad. See on muidugi ootuspärane, sest nad ongi täielikud metslased,» ei hoidnud omaaegne väravavaht ennast tagasi. 

Enne sõja puhkemist tegutses Hudžamov Žõtomõri Polissja klubis väravavahtide treenerina. Karjäärile pani ta punkti 2019. aastal, olles enne seda kahe aastakümne jooksul esindanud enam kui kaheksat Ukraina klubi. Tema suurimaks saavutuseks võib pidada 2008/09. hooajal Donetski Šahtari ridades Euroopa liiga eelkäija ehk UEFA karika võitmist. Samal aastal sai ta kirja ka oma ainsa kohtumise Ukraina koondise eest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles