Poja surmast teatanud Ronaldo jääb palliplatsilt eemale

Postimees Sport
Copy
Cristiano Ronaldo.
Cristiano Ronaldo. Foto: Jon Super/AP/Canpix

Esmaspäeval tabas Cristiano Ronaldo perekonda tragöödia. Sünnitusel suri üks tema ja tüdruksõbra Georgina Rodrigueze kaksikutest. Manchester Unitedi ründaja jääb mõistetavalt eemale täna toimuvast liigamängust Liverpooliga. Ka võõrustava meeskonna fännid avaldavad portugallasele kaastunnet.

Manchester Unitedi treenerid otsustasid Ronaldole puhkust anda. «Perekond on tähtsam kui miski muu. Ronaldo toetab oma lähedasi sel äärmiselt raskel ajal,» seisis klubi teates, kus rõhutati, et 37-aastane ründaja palub meedialt ja fännidelt privaatsust.

Liverpooli fännilehel levis üleskutse, et avaldada Anfieldis peetaval kohtumisel Ronaldole austust ja kaastunnet. «Kui teil on õnn homme õhtul mängul osaleda, siis avaldage austust Cristiano Ronaldole ja tema perekonnale. Kohtumise seitsmendal minutil korraldame aplausi,» seisis teates. Seitsmes minut on välja valitud sümboolselt, sest see kattub Ronaldo mängijanumbriga.

Ronaldo on sel hooajal Manchester Unitedi eest löönud 35 kohtumises 21 väravat ja andnud väravasöötu.

Manchester United on 54 punktiga turniiritabelis viiendal kohal, neljandat kohta hoidvast Tottenhamist jäädakse maha kolme punktiga. Liverpool on 73 punktiga teine, jäädes ühe punktiga alla Manchester Cityle.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles