Eesti meister sai võistlusel tõsise selgroovigastuse: hästi on see, et käed jalad liiguvad

Postimees Sport
Copy
Egert Pihlak.
Egert Pihlak. Foto: Igor Tseskidov/Eesti Mootorrattaspordi Föderatsioon

Motosport Team Estoniasse kuuluv krossisõitja Egert Pihlak sai aprilli alguses Lätis toimunud võistlusel tõsise selgroovigastuse, millest taastumine võtab omajagu aega.

2. aprillis sõitis MX2 klassi Eesti meister Pihlak Lätti, et teha kaasa võistlusel Pilsblidene krossirajal, järgmisel päeval ootas ees võistlus Leedus. Paraku läks kõik aga teisti. «Teises võistlussõidus kaasvõistlejaga kohtade jagamisel juhtus paha kukkumine ning tundsin kõva valu seljas – sain kohe aru, et asi halb. Tulemuseks oli tõsine selgroovigastus (neli vigastatud lüli),» kirjutas Pihlak sel nädalal tehtud postituses Team Estonia Facebooki lehel.

Vaatamata karmile kukkumisele hoiab Pihlak pea kõrgel. «Kui selles kõiges midagi positiivset otsida, siis hästi on see, et käed jalad liiguvad. Siinkohal tahan tänada Külvar Mandi, kes korraldas minu Lätist ära toomise ning seljakirurg dr Tanel Vahopskit, kes mind kokku lappis,» lisas Pihlak, kes jätkab taastumist ning mõnda võistlustel ei osale.

20-aastane Pihlak treenib Läti krossisõitja Augusts Justsi käe all ning võitis mullu Eesti meistritiitli MX2 arvestuses. Lisaks Pihlakule kuuluvad Eesti olümpiakomitee (EOK) loodud Team Estoniasse motosportlastest veel 12 sõitjat. Näiteks Tanel Leok, Gert Krestinov, Harri Kullas, Hardi Roosiorg, Priit Biene, Hannes Soomer ja Keity Meier.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles