VIDEO Liverpooli fännid avaldasid poja kaotanud Ronaldole toetust, ent platsil ei antud Manchester Unitedile armu

Jarmo Jagomägi
, Reporter
Copy
Liverpool ei jätnud Manchester Unitedile võimalust.
Liverpool ei jätnud Manchester Unitedile võimalust. Foto: PETER POWELL/EPA/Scanpix

Inglismaa jalgpalli ühes klassikalisemas vastasseisus puudub praegu suurem intriig: Liverpool alistas koduplatsil Manchester Unitedi 4:0.

United pidi hakkama saama oma nimekaima tegija Cristiano Ronaldota, keda paar päeva tagasi tabas suur tragöödia. Portugali vutimehe vastsündinud kaksikutest üks, poiss suri. 

Eilse matši alguses, 7. minutil esines Liverpooli publik ilusa žestiga. Kogu staadionitäis inimesi tõusis püsti ja avaldas Ronaldole toetust.

Väljakul aga Unitedile armu ei antud. Liverpool pääses kohtumist 5. minutil Luis Diaze tabamusest juhtima, õige pea duubeldas eduseisu Mohamed Salah. Muide, avapoolajal ei jõudnud külalised ainsagi pealelöögini ning palli vallati vaid 24 protsenti mänguajast. 

Pilt ei muutunud oluliselt ka teisel kolmveerandtunnil. Liverpoolile kindlustasid 4:0 võidu Sadio Mane esimene ja Salahi teine tabamus. United sooritas lõpuks kaks pealelööki, millest üks ka raamide vahele suundus.

Seitsme viigi ja kahe kaotuse kõrvale 23. võidu teeninud Liverpool tõusis Inglismaa liiga liidriks. Tõsi, ainus tiitlikonkurent Manchester Cityl on vaid kaks silma vähem ja üks mäng varuks. United püsib kuuendal real.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles