Manchester Unitedi peatreeneril oli südamest piinlik: klubi vajab kuni 10 uut mängijat

Jarmo Jagomägi
, Reporter
Copy
Ralf Rangnick.
Ralf Rangnick. Foto: PETER POWELL/EPA/Scanpix

Manchester Unitedi peatreener Ralf Rangnick ei varjanud pärast Inglismaa jalgpalli kõrgliigas Liverpoolilt saadud 0:4 kaotust, et tal on tõsiselt häbi.

«See on piinlik, pettumustvalmistav, võib-olla isegi alandav,» ütles Rangnick vahetult pärast matši Sky Sportsile.

Skoorist veelgi nukram oli Unitedi mängupilt. Avapoolajal ei sooritatud vastase väravale ainsatki pealelööki, palli vallati 24 protsenti mänguajast. Lõpuks tõusid samad näitajad 28 ja kahe peale, ent Liverpool kontrollis koduplatsil sündmuste käiku raudkindlalt.

«Peame leppima, et Liverpool on meist kuus aastat ees,» jätkas Rangnick. «Kui Jürgen Klopp tuli, siis muutus väga palju. Ei tõusnud mitte ainult tiimi tase, vaid kogu klubi ja linn astus samme edasi. See peab ka siin järgmiste üleminekuakendega toimuma.»

Tõsi, 63-aastane sakslasest juhendaja ei jätka tuleval hooajal Untedi eesotsas, ent ta usub kindlalt, et võistkond tuleb uuesti üles ehitada. Tõenäoliselt saab ülesande enda õlule 2017. aastast Amsterdami Ajaxit juhendav Erik ten Hag.

«Muudatused tulevad kindlasti, aga see meid hooaja viimases viies mängus ei aita. Praegust olukorda pole väga raske analüüsida. Minu arvates vajaks klubi kuut, seitset, kaheksat, võib-olla isegi kümmet uut mängijat. Aga enne, kui need mehed osta, tuleks välja mõelda, kuidas tahetakse mängida,» märkis Rangnick.

Vaatamata kõigele on Unitedil veel hooaja lõpuga mängus kõrged panused. 54 punktiga hoitakse kuuenda positsiooni, kuid neljandast kohast lahutab vaid kolm silma.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles