VIDEO Noor Vene iluuisutaja viidi skandaalselt sõult kanderaamiga minema

Christopher Krutto
Copy
Jevgeni Semenenko pärast karmi kukkumist.
Jevgeni Semenenko pärast karmi kukkumist. Foto: Kuvatõmmis videost

Kahekordne olümpiavõitja Jevgeni Plujštšenko tuuritab mööda Venemaad oma uisusõuga, kuid see on kujunenud parajaks farsiks.

Uisusõu esimene etendus toimus Venemaa kontrolli all olevas Donetskis. 39-aastane endine uisutaja kutsus sinna mitmed Venemaa ja Valgevene uisutajad, kuid see kujunes korralikuks propagandapeoks.

Nüüd jõudis ta oma etendusega Peterburgi, kus see sai taas kriitikat. Nimelt kukkus seal halvasti 18-aastane uisutaja Jevgeni Semenenko, kes lõi pea mitu korda vastu jääd. Ta üritas küll jätkata, kuid koperdas lõpuks publikusse ja kukkus pikali.

Pärast etendust kritiseerisid fännid, et Pljuštšenko ei olnud ohutusele mõelnud. Esiteks oli uisuplatsi tehtud kitsamaks, et mahutada ära võimalikult palju inimesi. Lisaks sellele oli jääl pime ning publiku ees polnud kaitsepiirdeid, kirjutab Blesk.

Semenenko viidi pärast kukkumist kanderaamiga jäält ära. Haiglas tuvastati noormehel tõsine peapõrutus. «Soovime kõik talle kiiret paranemist. Oleme suhtluses tema treeneri ja arstidega ning pakume talle täielikku tuge. Kõik saab korda,» ütles Pljuštšenko.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles