Hooaega kahe poodiumikohaga alustanud Vips: me pole suutnud oma tegelikku kiirust realiseerida

Jarmo Jagomägi
, Reporter
Copy
Jüri Vips.
Jüri Vips. Foto: Sebastiaan Rozendaal/Red Bull Content Pool

Vormel 2 sarja piloodid, nende hulgas ka Jüri Vips, tulevad taas rajal sel nädalavahetusel. Sel korral kihutatakse võidu Itaalias Imola ringrajal.

Seni peetud kahe etapiga hoiab Hitechi tiimi kuuluv Vips üldarvestuses 28 punktiga neljandat kohta. Bahreinis lõpetas ta poodiumil põhi-, Austraalias sprindisõidu. Ent potentsiaali on mõlemal võistlusel olnud enamaks.

«Oleme teinud kaks tugevat nädalavahetust, aga me pole suutnud oma tegelikku kiirust realiseerida. Sel nädalavahetusel soovin, et kõik klapiks nii minu kui ka tiimi jaoks. Siis tuleb ka tulemus, mida väärime,» ütles Vips pressiteates.

Viimasest võidukihutamisest möödud peaaegu kuu. Vahepeal said F2-sõitjad aga kätt soojas hoida Barcelonas toimunud testiga. «See oli füüsilised päris kõva katsumus, aga muidu läks kõik kenasti. Saime paljudele küsimustele vastuseid,» märkis Vips.

21-aastane eestlane ootab Imolal võistlemist väga: «See on legendaarne ringrada. Olin väga kade F1-meeste peale, kes on viimastel aastatel saanud siin mõõtu võtta.» 

Täna kell 12.05 on kavas vabatreening, 16.55 alustatakse kvalifikatsiooniga. Sprindivõistlus peetaks laupäeval kell 18.55, põhisõit pühapäeval 11.20.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles