Nimekas jalgpallur sai eksnaise õelapsega tütre

Postimees Sport
Copy
Hulk, tema abikaasa Camila ning vastsüdinud Zaya.
Hulk, tema abikaasa Camila ning vastsüdinud Zaya. Foto: Instagram

Brasiilia jalgpallurist Hulkist võiks kirjutada ühe menuka seebiooperi. Kolme aasta eest tuli avalikuks, et ründajal on afäär oma abikaasa õetürega. Nüüd sündis paarile laps.

Atletico Mineiro jalgpalliklubi ründaja oli 12 aastat abielus Iran Angeloga, kellega tal on kolm last. 2019. aastal avaldas paar, et nende kooselu on lõppenud. Veidi hiljem sai avalikkus teada lahkumineku põhjuse – Hulk oli armunud Irani õetütresse, 1989. aastal sündinud Camila Angelosse.

Vähem kui aasta pärast suhte avalikustamist abiellus Hulk uue südamedaamiga ning nüüd sündis neile tütar Zaya. «Zaya tähendab valgust, õnne ning lille, mis õitseb. Zaya toob meie ellu valgust. Tule ja õitse meie kodus, mu arm. Olen sind pikalt oodanud,» kirjutas Hulk Instagrami.

Pole teada, kas Hulki eksabikaasa on paarile andestanud. Pigem mitte, sest kui Camila rasedusest teatas, ütles Iran, et see uudis tegi talle haiget nagu noahaav.

35-aastane Hulk mängib alates 2021. aastast kodumaal Atletico Mineiros. Euroopa vutiklubidest on ta kandnud Porto ja Peterburi Zeniidi särki. Brasiilia koondise eest on tal kirjas 49 mängu ja 11 väravat.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles