Poega leinav Ronaldo lõi ajaloolise värava, kuid lahkus väljakult kaotajana

Postimees Sport
Copy
Cristiano Ronaldo vaatas väravat tähistades taeva poole.
Cristiano Ronaldo vaatas väravat tähistades taeva poole. Foto: DAVID KLEIN/REUTERS/Scanpix

Inglismaa jalgpalli kõrgliigas alistas Londoni Arsenal koduväljakul 3:1 Manchester Unitedi.

Arsenal läks kohtumist juba kolmandal minutil Nuno Tavaresi tabamusest juhtima. 32. minutil realiseeris Bukayo Saka penalti ning seis oli 2:0 kodumeeskonna kasuks. Kaks minutit hiljem vähendas Cristiano Ronaldo Manchester Unitedi kaotusseisu.

Teisel poolajal oli Manchester Unitedil hea võimalus seis viigistada, kuid Bruno Fernandes lõi 11 meetri karistuslöögi posti. 70. minutil vormistas Granit Xhaka lõppseisuks 3:1.

Olgu lisatud, et mõlemad meeskonnad lõi veel ühe värava – Arsenal esimesel ja Manchester United teisel poolajal –, mille VAR tühistas.

Arsenal tõusis võiduga liigatabelis neljandaks, olles 33 mänguga kogunud 60 puntki. Mängu vähem pidanud Tottenham jääb neist maha kolme silmaga. Manchester Unitedil on kuuendana 34 mänguga 54 punkti. 

Esmaspäeval vastsündinud poja surmast teatanud ning nädala keskel toimunud mängu Liverpooliga vahele jätnud Ronaldo jaoks oli tänane tabamus 100. Premier Leauge’is löödud värav. Temast sai esimene jalgpallur, kes on nii Inglismaa kui ka Hispaania kõrgliigas jõudnud kolmekohalise väravaarvuni. Madridi Reali särgis lõi ta La Ligas 311 väravat.

Inglismaa kõrgliiga tabeliseis

Standings provided by SofaScore LiveScore
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles