Korvpalli meistriliigas selgusid viimased play-off'i paarid

Postimees Sport
Copy
Pärnu Sadam küttis hooaja viimases mängus Tallinna Kalevile koslepi.
Pärnu Sadam küttis hooaja viimases mängus Tallinna Kalevile koslepi. Foto: Urmas Luik

Paf Korvpalli meistriliigas peeti täna viimased kaks põhiturniiri kohtumist ja selgusid viimased veerandfinaalpaarid.

Kui BC Kalev/Cramo sai põhihooaja võitjana otsepääsme, siis kolme võiduni peetavate veerandfinaalseeriate vastasseisud on järgmised: TalTec/Optibet (2) läheb vastamisi Tallinna Kaleviga (7), KK Viimsi/ Sportland (3) asub heitlema Tartu Ülikool Maks & Mooritsaga (6) ja Pärnu Sadamale (4) astub vastu AVIS UTILITAS Rapla (5), kirjutab basket.ee.

Pärnu Sadam 107:76 Tallinna Kalev

Heas viskehoos olnud pärnakad ei andnud põhiturniiri viimases mängus Tallinna Kalevile mingit võimalust ja tegid sisuliselt sotid selgeks juba esimese veerandiga.

Ühtlaselt skoori teinud Pärnu parim oli täna Robert Valge 19 punktiga. Andris Misters lisas 15, Ivo Van Tamm 13 ja Alterique Gilbert 12 silma. Viimase arvele kogunes ka 12 resultatiivset söötu. Juba teisipäeval TalTechi vastu veerandfinaalseeriat alustava Kalevi suurimad korvikütid olid Joonas Järveläinen 15, Ronald Mcghee 11 ja Eduards Hazners 10 punktiga.

Tartu Ülikool Maks & Moorits 83:87 KK Viimsi/Sportland

Mitme põhitegijata mänginud tartlased suutsid põnevust hoida kuni viimaste sekunditeni- Veel 15 sekundit enne normaalaja lõppu olid nad taga vaid korviga (83:85), kuid Devin Harrise tabava vabaviske järel väljakuperemehed punktilisa ei saanud ja nii tuli leppida kaotuse ning põhiturniiri kuuenda kohaga.

Viimsi poolelt tegi soliidse esituse Devin Lee Harris, kes kogus 21 punkti ja 8 lauapalli. Tyler Robertson lisas võimsa kaksikduubl 18 punkti ja 15 lauapalliga. Sama palju punkte lisas ka Ronalds Zakis. Tartlaste vankrit vedasid Patrik Saal 18. Hendrik Eelmäe 16 ja Joonas Anton Jürgenstein 12 silmaga.

Play-off'i mängudega tehakse Paf Korvpalli Meistriliigas algust juba teisipäeval, kui TalTech/Optibet võtab kolme võiduni peetavas seerias vastu Tallinna Kalevi.

Kolmapäeval lähevad vastamisi KK Viimsi/Sportland ja Tartu Ülikool Maks & Moorits ning Pärnu Sadam ja AVIS UTILITAS Rapla.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles