Skandaalne korvpallitäht teenis teravat kriitikat: ta korraldas ajaloo suurima röövi

Karl-Joosep Küngas
Copy
Ben Simmons on viimaseid kohtumisi tänavariietes väljaku kõrvalt vaadanud.
Ben Simmons on viimaseid kohtumisi tänavariietes väljaku kõrvalt vaadanud. Foto: John Minchillo/Scanpix

Korvpalliliigas NBA teenis Brooklyn Netsi hingekirja kuuluv Ben Simmons teravat kriitikat, kui selgus, et tähtmängija loobub meeskonna ellujäämismängus väljakule astumisest.

Simmonsi ümber on keerelnud terve hooaja ainult skandaalid. Esmalt ei soovinud Austraalia korvpallur esindada enda eelmist koduklubi Philadelphia 76ersit, ent ka vahetustehing pole teda väljakule tagasi toonud.

Ta kuulub hetkel Brooklyn Netsi meeskonda, kes on NBA sõelmängude esimeses ringis jäänud 0:3 kaotusseisu Boston Celticsi vastu. Nets vajab hädasti lisajõudu, et vältida Celticsi vastu neljandat kaotust, mis nende hooaja lõpetaks.

Simmons peaks olema juba vigastusest taastunud ning eile liikusid jutud, et ta võib juba homme hooaja debüüdi teha. Siiski kustutas Nets need võimalused, kui teatas, et Simmons siiski neljandas kohtumises meeskonda aitamas ei ole. Säärane uudis tekitas kohe endiste NBA mängumeeste seas pahameeletormi.

«Ben Simmons on ametlikult saanud hakkama ajaloo suurima rööviga NBA-s. Pane edasi..,» teatas 2008. aastal Celticsiga NBA meistritiitli võitnud Kendrick Perkins sotsiaalmeedias, viidates sellele, et Simmons on lihtsalt istumise eest teeninud kümneneid miljoneid dollareid.

«Sellel mehel puudub täielikult võitluslikkus. Kui on võimalus, et ta saaks mängida ja aidata Kevin Durantil ja Kyrie Irvingul Netsi hooaega päästa, siis võiks seda ikkagi kasutada,» lisas NBA legend Reggie Miller.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles