Suusatäht Bolšunov võib siiski Putini pidulikul vastuvõtul osaleda

Christopher Krutto
Copy
Aleksander Bolšunov.
Aleksander Bolšunov. Foto: CHINE NOUVELLE/SIPA/Scanpix

Venemaa murdmaasuusakoondise treener Juri Borodavko ütles, et kolmekordne olümpiavõitja Aleksander Bolšunov võib Venemaa presidendi Vladimir Putini pidulikul osavõtul osaleda.

Kuigi algselt rääkis Venemaa suusaliidu juht Jelena Välbe, et Bolšunov peab ürituse, kus õnnitletakse Pekingi olümpiamängude medalivõitjaid, operatsiooni tõttu vahele jätma, siis päris nii see ei pruugi minna ning teisipäevasel üritusel võib osaleda ka Hiinast kolm kulda võitnud suusasangar.

«Need, kes pidid osa võtma, sellest, seda ka teevad. Bolšunovi kohta ei saa ma 100-protsendiliselt midagi kinnitada. Presidendi administratsioonil on tervise koha pealt kindlad nõuded. Natalja Neprjajeva, Aleksei Tšervotkin ja Denis Spitsov on kohal,» rääkis Borodavko Championat.com-ile.

Suhtluskanalis Telegram liiguvad kuuldused, nagu keelduksid osa Venemaa olümplasi oma tulevikule mõeldes Kremlis toimuvast kohtumisest.

Kinnitamata allikate andmetel kuulus nende sekka ka Pekingis murdmaasuusatamise teatemeeskonnaga kulla võitnud Denis Spitsov, kes kuulub Venemaa sisevägede reservi, kuid selle lükkas Välbe kiirelt ümber.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles