Esikohalt startinud Vips katkestamisest: see oli lubamatu eksimus

Christopher Krutto
Copy
Jüri Vips.
Jüri Vips. Foto: Sebastiaan Rozendaal/Dutch Photo Agency/Red Bull Content Pool

Red Bulli noorteakadeemiasse kuuluv Jüri Vips (Hitech GP) alustas Emilia Romagna GP põhisõitu esikohalt, kuid tema sõit lõppes kuuendal ringil.

Imola ringrajal peetud GP nädalavahetus algas Vipsile edukalt, kui tal õnnestus reedel noppida kvalifikatsioonis esikoht. Laupäevasel sprindisõidul rikkus tema võistluse ootamatult tööle läinud kiirusepiiraja.

Pühapäevasel põhisõidul tegi Vips kehva stardi ja langes neljandale kohale. Kuuendal ringil tegi eestlane sõiduvea, mille tõttu sõitis rajalt välja ja enam liikuma ei pääsenud. Sellega oli tema võistlus läbi.

«Mul on väga kahju oma toetajate ees. Tegin põhisõidus vea, mis oli lubamatu. Mis tehtud, see tehtud. Nüüd näitame kõigile, kuidas suudame sellest tagasi tulla,» kirjutas Vips ühismeedias.

Õnnetu nädalavahetuse tõttu langes Vips üldarvestuses 30 punktiga kaheksandale kohale. Esikohta hoidev Theo Pourchaire (ART Grand Prix) on kogunud 52 silma ja teist kohta hoidev Felipe Drugovich (MP Motorsport) on 50 punkti peal. Kolmandal kohal oleval Jehan Daruvalal (Prema Powerteam) on koos 36 punkti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles