VIDEO Kalev/Cramo toob fännideni ehedate emotsioonidega lühidokumentaalfilmi

Postimees Sport
Copy
Kalev/Cramo alistas Meistrite liiga kvalifikatsiooni otsustavas mängus Utena Juventuse ja jõudis põhiturniirile.
Kalev/Cramo alistas Meistrite liiga kvalifikatsiooni otsustavas mängus Utena Juventuse ja jõudis põhiturniirile. Foto: Tairo Lutter

BC Kalev/Cramo korvpallimeeskond avaldas lühidokumentaalfilmi tänavusest Meistrite liiga teekonnast.

Mai alguses toimuva Meistrite liiga finaalturniiri eel avalikustas Kalev/Cramo oma Youtube’i kanalil koostöös Unibetiga valminud lühidokumentaalfilmi «First Try – The Road to Basketball Champions League». See viib vaataja tagasi tänavuse hooaja esimesse poolde, kui BC Kalev/Cramo võitis septembris Tallinnas toimunud kvalifikatsiooniturniiri ning pääses esmakordselt mängima Meistrite liiga põhiturniirile.

Film taaselustab ehedad emotsioonid ilusatest võitudest, valusatest kaotustest ning oma kommentaare jagavad peatreener Roberts Štelmahers ning mängijad Kristjan Kitsing, Rauno Nurger, JeQuan Lewis ja Silas Melson.

Vaadatakse tagasi kvalifikatsiooniturniiri võidule, põhiturniiri mängude meeleolukatele momentidele. Intervjuudes arutavad Štelmahers ja mängijad, mida tundis Melson Prantsusmaal Strasbourgis pärast viimase sekundi keskjoone viset, miks ebaõnnestusid mõlemad mängud Belgia Oostende vastu, kuidas hakkama saada tiheda graafikuga ning kas võimalusel läbiksid mängijad Meistrite liiga teekonna uuesti.

Esmakordselt Tallinnas peetud kvalifikatsiooniturniiril osalemine oli terve klubi jaoks suur ja oluline samm Euroopa korvpalli suunas ning muuseas ka suurepärane võimalus tuua Eesti publiku ette uut klubikorvpalli. Kuigi favoriitideks peeti varasemalt Meistrite liiga põhiturniiril osalenud Bambergi Broset ning Mornar Bari, teenis Kalev/Cramo kolm järjestikust võitu ning kindlustas koha põhiturniirile.

Tsiteerides Tarmo Paju: »...aga kui keegi oli, kes seda uskus, siis olid need Kalev/Cramo treenerid ja mängijad ise…»

«First Try - The Road to Basketball Champions League» on nähtav siit:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles