VIDEO Vastaste värava üle rõõmustanud tippjalgpallur sai meeskonnakaaslaselt verbaalse keretäie

Karl Mihkel Eller
Copy
Lazio kaitsja Francesco Acerbi (paremal) ja AC Milani ründaja Olivier Giroud.
Lazio kaitsja Francesco Acerbi (paremal) ja AC Milani ründaja Olivier Giroud. Foto: Vincenzo Pinto/AFP/Scanpix

Itaalia jalgpalliklubi Lazio mängija Francesco Acerbi tekitas fännide ja meeskonnakaaslaste seas segaduse pärast seda, kui oli silmnähtavalt rõõmus AC Milani löödud võiduvärava üle.

Pühapäeval toimus Itaalias Serie A 34. vooru üks kesksemaid kohtumisi – Rooma Lazio võõrustas meistritiitli eest võitlevat Milanit. Lazio oli lähedal viigipunktile, kuid kolmandal üleminutil löödud Sandro Tonali värav tähendas neile 1:2 kaotust.

Pärast äpardust ei varjanud Rooma klubi kaitsja oma naeratust ega muretsenud pealtnäha kaotatud punktide pärast. See vihastas tema meeskonnakaaslast Adam Marušićit, kes pahandas mehega otse väljakul. Pikantne on asjaolu, et Acerbi on kümme aastat tagasi viivuks ka AC Milano hingekirja kuulunud ning soovib uuel aastal liituda linnarivaal Interiga.

Lazioga liitus mees 2018. aastal ning tänavu on ta pidanud 32 kohtumist ja löönud kolm väravat. Klubi on liigas kuuendal kohal ning järgmisel aastal Meistrite liigasse ei pääse, küll aga käib võitluse Konverentsiliiga kvalifikatsiooni ja Euroopa liiga alagrupikoha nimel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles