Moskva CSKA ähvardab Ukrainas sündinud venelast

Christopher Krutto
Copy
CSKA Moscow's Joel Bolomboy looks on after the Basketball Euroleague Final Four championship third place match between Pallacanestro Olimpia Milano and CSKA Moscow in Cologne, western Germany, on May 30, 2021. (Photo by Ina Fassbender / AFP)
CSKA Moscow's Joel Bolomboy looks on after the Basketball Euroleague Final Four championship third place match between Pallacanestro Olimpia Milano and CSKA Moscow in Cologne, western Germany, on May 30, 2021. (Photo by Ina Fassbender / AFP) Foto: INA FASSBENDER

Pärast Venemaa sissetungi Ukrainasse lahkusid paljud korvpallurid agressorriigi klubidest, kuid näiteks Moskva CSKA on ühe oma mängija korralikult pihtide vahele võtnud.

Ukrainas sündinud, kuid Venemaa kodakondsust omav Joel Bolomboy sai kirja Moskva CSKA-lt, kus nõutakse tema kohest meeskonna juurde naasmist. Seal seisab, et kui ta ei naase, siis klubi võtab seda kui lepingu rikkumist ning ta peab tagasi maksma «üle makstud agendi tasu».

«Ma juba ütlesin, et ei tule tagasi,» kirjutas Bolomboy CSKAst saadetud kirja juurde ühismeedias. «Teie viis saada mängijaid tegema seda, mida te tahate, on hirmutamine ja nende karistamine,» lisas korvpallur.

«Ütlesite mulle ja tervele tiimile Ukraina ja Venemaa konflikti eskaleerumisel, et võime lahkuda ja te mõistate,» sõnas Bolomboy.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles