Laskesuusatajad Oja ja Ermits abielluvad välismaal: Eestis ei vastanud ükski koht meie ootustele

Postimees Sport
Copy
Kalev Ermits ja Regina Oja.
Kalev Ermits ja Regina Oja. Foto: Facebook @Kalev.Ermits

Laskesuusatajad Regina Oja ja Kalev Ermits abielluvad maikuus Saksamaal Ruhpoldingis.

IBU-le antud intervjuus rääkis Ermits, et paar kihlus mullu mais. «Tahtsime pulmad võimalikult kiiresti ära pidada. Meil kulub selleks vaid aasta!» rõõmustas peigmees.

Ent miks otsustas paar pulmad pidada välismaal, mitte Eestis? «Eelmisel suvel otsisime Eestis kohti, kus pulmi pidada, aga mitte ükski ei vastanud meie ootustele. Meil tekkis hullumeelne idee teha pulmad kuskil mujal, mägedes. Niisiis osutus valituks Ruhpolding,» selgitas Ermits.

Pulmapeo organiseerimine nõudis Oja sõnul üksjagu vaeva, kuid suurem töö on tänaseks tehtud. «Ma ei pääse kuidagi pulmade planeerimisest kõrvale. Suured asjad on praeguseks juba ette valmistatud ning väiksemate asjadega, nagu dekoratsioonid, saan tegeleda alles paar päeva enne pulmi,» rääkis Oja.

Kui võiks arvata, et pulmade korraldamine on parajalt stressirohke katsumus, siis Oja lükkas selle väite ümber. «Ma ei ole üldse pinges, sest meil on palju abilisi. Olen väga rahulik. Olen Kalevilt ja sõpradelt küsinud, kas on okei, et ma nii rahulik olen? Peaksin olema ülimalt pinges, aga ma ei ole. Tahan, et pulmad oleksid miski, mida saan nautida, mitte ei pea stressama,» teatas Oja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles