BLOGI Kanepi pani 20 aastat noorema ürgtalendi vastu kogemused mängu ja võttis kindla võidu (2)

Postimees Sport
Copy
Kaia Kanepi.
Kaia Kanepi. Foto: Rob Prange/Scanpix

Madridis peetaval tenniseturniiril läbi kvalifikatsiooni põhitabelisse jõudnud Kaia Kanepi (WTA 55.) sai põneva loosi. Avaringis kohtus ta 16-aastase Linda Fruhvirtovaga (WTA 205.). Kohtumine turniiri kolmandal väljakul lõppes Kanepi 6:3, 6:4 võiduga.

Enne mängu:

Kanepist 20 aastat noorem tennisist on tänavu saanud mitu head võitu. Märtsis toimunud Miami WTA 1000 turniiril alistas ta näiteks Elise Mertensi ja Viktoria Azarenka, kes olid tol hetkel temast edetabelis üle 200 koha kõrgemal.

Noor tšehhitar on välja hõiganud, et ta tahab saada esireketiks. Tõsi, paljudel on see soov, ent Fruhvirtoval leidub ka potentsiaal. Vähemalt nii arvab hinnatud treener Patrick Mouratoglou, kes on umbes kümnendi jagu töötanud ka Serena Williamsiga. 

«Paljud tahavad jõuda edetabeli tippu, aga vaid vähesed usuvad sellesse tõsiselt. Linda on üks neist. Ta võidab, sest ta tahab seda nii väga. Ta lööb-lööb-lööb, kuni vastane murdub. Tal on olemas üks tähtsamaid omadusi – vaimujõud. Ta on uskumatu võitleja,» ütles Mouratoglou, kes Fruhvirtovat aidanud 10-aastasest saati, portaalile Tennis Majors.

Kanepi kohtub Madridi WTA 1000 turniiri põhitabeli avaringis Tšehhi talendiga homme. Varem pole nad vastamisi läinud.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles