Surnuks kuulutatud maailma üks parimaid jalgpalliagente võitleb tegelikult haiglas elu eest

Postimees Sport
Copy
Mino Raiola.
Mino Raiola. Foto: Valery Hache/AFP/Scanpix

Itaalia meedia teatas täna, et pärast rasket haigust suri maailma üks parimaid jalgpalliagente Mino Raiola. Kuigi sellekohaseid uudiseid levis palju, siis tundub, et tegelikult on 54-aastane mees elus ja võitleb haiglavoodis oma elu eest.

Raiola surmast teatasid täna mitmed tunnustatud Itaalia väljaanded ja uudis levis kiiresti üle maailma. Twitteris jagasid tema surmateadet mitmed jalgpalliklubid ja -tegelased, nende seas ka Madridi Real.

Mehe Twitteri kontole ilmus aga säuts, kus teatatakse, et kuuldused Raiola surmast ei vasta tõele. «Tervise hetkeseis: olen marus, et teist korda nelja kuu jooksul kuulutatakse mind surnuks. Tundub, et suudan surnuist üles tõusta.»

Milano San Raffaele haigla arst Alberto Zangrillo ütles, et ta on marus telefonikõnede pärast, mida teeva nn pseudoajakirjanikud, kes spekuleerivad mehe elu üle, kes tegelikult võitleb oma elu eest.

Raiola sattus jaanuaris haiglasse, kus talle tehti operatsioon, kuid täpsemaid kommentaare ei avaldatud. Meedia andmetel vaevab meest raske kopsuhaigus. Pärast operatsiooni kommunikeeriti avalikkusele, et Raiola seisund pole eluohtlik ja ta alustab kodust taastusravi.

Raiola töötas ennast tavalisest jalgpalliagendist maailma üheks mõjukamaks niiditõmbajaks. Tema käe alt käisid läbi mitmed mega-lepingud maailma kõige prominentsemate sportlastega. Mees on selliste staaride esindaja nagu Paul Pogba, Erling Haaland ja Zlatan Ibrahimovic.

Kui Pogba 2016. aastal Juventusest lahkus ja liitus maailmarekordilise 105 miljoni euro eest Manchester Unitediga, siis väidetavalt teenis Raiola tehingu pealt üle 20 miljonit.

Ka eesootav suvi võinks Raiolale kujuneda tegusaks, sest tema kliendid Pogba ja Haaland on lähedal klubivahetusele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles