Klopp oli telemeeste peale pahane: võiksin anda neile kõigile kõrvakiilu

Postimees Sport
Copy
Jürgen Klopp.
Jürgen Klopp. Foto: OLI SCARFF/AFP/Scanpix

Vaid kolm päeva pärast Meistrite liiga võitu Villarreali vastu peab Liverpool pallimurule tulema Inglismaa kõrgliigas. Kuigi ajakava oli juba varem paika pandud, siis tegi see Liverpooli peatreeneri Jürgen Kloppi pahaseks.

Pärast kolmapäevast Meistrite liiga võitu seletas Klopp, et kõndis väljakult minema, kui kuulis, et Inglise telekanali BT Sports saatejuhid kuulutasid, et Liverpooli järgmine mäng toimub laupäeval 12.30 Newcastle Unitediga.

«Ma just nägin, kuidas nad sellest rääkisid. Võinuks minna nende stuudiosse ja anda neile kõigile kõrvakiilu,» sajatas Klopp ajakirjanikele.

Sakslane on korduvalt kurtnud tiheda mängugraafiku üle. Kuigi Villarreali 2:0 alistamisega astuti suur samm Meistrite liiga finaali suunas, siis ka koduses liigas käib neil tihe tiitliheitlus. Klopi sõnul on sellises tempos väga raske keskenduda.

«See on lihtsalt nii hull, et me peame sinna minema. Ma ei suuda isegi mõelda ühelegi tiitlile,» kurtis Klopp. Premier League'i õiguste omanikuna saab BT Sports ajakava koostamisel kaasa rääkida. See, et Liverpoolil on laupäeval ennelõunane mäng, oli ilmselt telejaama soov.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles