AMETLIK Jürgen Klopp jääb Liverpooli peatreeneriks veel mitmeks hooajaks

Postimees Sport
Copy
Jürgen Klopp.
Jürgen Klopp. Foto: imago/Colorsport/Scanpix

Inglismaa jalgpalliklubi Liverpooli peatreener Jürgen Klopp pikendas töölepingut ja tüürib meeskonda vähemalt 2026. aastani.

Sakslase kehtiv leping pidi lõppema 2024. aastal, kuid klubijuhtkond ei jäänud hooaja otsustavaid mängusid ära ootama ja otsustas 2015. aastal klubi etteotsa värvatud Klopiga lepingut pikendada.

«Mul on nii palju sõnu, et kirjeldada, kuidas ma end tunnen... õnnelik, alandlik, õnnistatud, privilegeeritud ja põnevil on alles algus,» ütles 54-aastane Klopp Liverpooli kodulehel.

Varasemalt Saksamaa tippklubi Dortmundi Borussia peatreenerina endale nime teinud Klopp tunnistas, et lepingu pikendamine Inglismaal vajas pikemat mõtlemist, kuid ta jõudis koos abitreeneritega nõu pidades positiivse tulemuseni.

Klopp sai Liverpooli mänedžeri ametikoha 2015. aasta oktoobris. Sellest ajast saati on ta klubiga saatnud suurt edu ning on võitnud 2019. aastal Meistrite liiga ja aasta hiljem Inglismaa meistriliiga, mis oli Liverpooli esimene tiitel 30 aasta jooksul.

Tänavusel hooajal jahib Liverpool nelja tiitlit. Klubil on juba liigakarika, kuid neil on veel võimalus võita nii Inglismaa meistriliiga, Meistrite liiga ja Inglismaa karikas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles