VIDEO ⟩ Phoenix sammus Chris Pauli rekordmängu toel konverentsi poolfinaali

Postimees Sport
Copy
Chris Paul.
Chris Paul. Foto: Chris Graythen/Getty Images/AFP/Scanpix

Phoenix Suns alistas läinud ööl 115:109 New Orleans Pelicansi ning pääses NBA läänekonverentsi poolfinali. Võitjate kangelaseks tõusis Chris Paul, kes sai hakkama NBA plya-offi rekordiga – ta tabas kõik väljakult sooritatud 14 viset.

Lisaks näitas ta 100-protsendilist tabavust vabaviskejoonel. Kokku teenis ta 33 punkti, andis kaheksa resultatiivset söötu ja kerkis konkurentsitult üleplatsimeheks. «Mul polnud õrna aimugi. Terve kohtumise proovisin lihtsalt mänguga hakkama saada, võib-olla poolajal mõtlesin, et võiks rohkem viskeid teha,» kommenteeris Paul pärast mängu.

Läinud ööl tagasid koha konverentside poolfinaalis ka Philadelphia 76ers ja Dallas Mavericks. Esimene oli 132:97 üle Toronto Raptorsist ja teine 98:96 Utah Jazzist. Mõlemad võitsid kaheksandikfinaali seeria 4:2. Muide, Mavericksi edasipääsemine oli ajalooline nende superstaarile Luka Doncicile, kelle jaoks oli tegemist NBA-karjääri esimese play-off seeria võiduga.

Poolfinaalis kohtub Suns Maverciksiga ning 76ers idakonverentsi võitja Miami Heatiga. Lahtine on veel viimane poolfinaalikoht, Memphis Grizzlies ja Minnesota Timbervolwes peavad ööl vastu laupäeva kuuenda kohtumise, seeriat juhib 3:2 Grizzlies.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles