Euroliiga tiitlikaitsjale play-off´is kaotanud klubi peatreener: mine ja võida tiitel!

Postimees Sport
Copy
Ergin Ataman.
Ergin Ataman. Foto: Seskimphoto/Newspix via ZUMA Press/Scanpix

Korvpalli Euroliigas selgus neljapäeval teine nelja meeskonna finaalturniirile pääseja, kui Istanbuli Anadolu Efes alistas play-off seeria neljandas mängus Milano Olimpia 75:70. Mõlema meeskonna peatreenerid Ergin Ataman ja Ettore Messina on head sõbrad ja nii ütleski Milano peatreener Messina ametivennale, et ära jäta võimalust kasutamata ja mine võida tiitel.

Türgi klubi pääses Euroliiga Final Four’i kolmandat hooaega järjest, kuigi sel aastal lõpetati põhiturniir alles kuuendana. Punktitabeli kolmas Milano pidi aga play-off'is tunnistama Efesi paremust mängudega 1:3.

Kuigi viimases mängus läks ühel hetkel kahe peatreeneri vahel tuliseks, kui kohtunikud ühte treeneritepinki noomisid ja teistel rahus möllata lasid, siis tegelikult ei ole Atamani ja Messina suhted halvenenud.

Ataman avaldas pärast mängu, et Messina soovis talle edu ja jõudu tiitlikaitsmisel. «Messina soovis mulle edu ja ütles naljaga: «Võitsite meid täna, peate meie väljalülitamise ära kasutama. Peate tiitli võitma, mine ja võita tiitel.» Eks peamegi siis seda teed astuma,» ütles Ataman basketnewsile.

Belgradis toimuvale nelja meeskonna finaalturniirile on koha taganud ka Madridi Real. Täna võivad seda teha ka Barcelona ja Olympiacos, kes vajavad vastavalt Müncheni Bayerni ja Monaco vastu veel ühte võitu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles