Lembi Vaher uuendas taas Eesti rekordit

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lembi Vaher
Lembi Vaher Foto: Margus Ansu

Teivashüppaja Lembi Vaher uuendas kergejõustiku Kuldliiga etapil taas Eesti rekordit.

Senine rekord oli 4.22, mille Vaher hüppas nädal tagasi Eesti meistrivõistlustel. Täna ületas ta 4.23, millega sai teise koha.

Võistluse võitis 4.52 ületanud valgevenelanna Anastassia Švedova.

Naiste kõrgushüppes jäi Eesti rekordiomaniku Anna Iljuštšenko laeks täna 1.88, millega ta jagas neljandat kohta. Võitis 1.91 ületanud bulgaarlanna Venelina Veneva.

Meeste kõrgushüppes sai Karl Lumi 2.14ga 6. koha, esikoha sai 2.22 hüpanud venelane Sergei Milokumov.

Meeste kaugushüppes võidutses 7.70ga ukrainlane Andrei Makartšev, vaid sentimeetri vähem hüpanud Mihkel Saks pidi leppima teise kohaga, kolmas oli 7.58 hüpanud Rain Kask. Eelmisel nädalavahetusel isikliku rekordi 7.73ga Eesti meistritiitli võitnud Rasmus Mägi piirdus täna avakatsel hüpatud 7.48ga, mis andis talle 4. koha, seejuures läks Mägi hüpetest mõõtmisele vaid kaks katset, kuigi ka viimane ebaõnnestus ja kirja läks 5.72.

60 m tõkkejooksus võidutses 7,66ga valgevenelane Maksim Lõnša, Andres Raja oli 7,92ga kolmas. Naiste samal distantsil sai esikoha valgevenelanna Alina Talai 8,05ga.

Naiste 60 m jooksu võitis samuti valgevenelanna Julia Balõkina 7,32ga, parim eestlanna oli Maarja Kalev, kes sai ajaga 7,84 4. koha.

Meeste 60 m jooksu võitis leedulane Rytis Sakalauskas ajaga 6,69. Parim eestlane oli Markus Ellisaar, kes sai 7,10ga 6. koha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles