Otsustaval veerandajal kaotusseisust välja rabelenud TalTech pääses Kalevi vastu seeriat juhtima

Karl-Joosep Küngas
Copy
TalTech/OPTIBETi mängumehed.
TalTech/OPTIBETi mängumehed. Foto: Tairo Lutter

Korvpalli meistriliigas läksid veerandfinaalis kolmandat korda vastamisi TalTech ja Tallinna Kalevi meeskonnad. Nord spordihoones toimunud kohtumise võitis 76:71 TalTech.

Kalevi ja TalTechi seeria oli enne tänast 1:1 viigis. Avamäng kuulus pärast lisaaega 108:104 Kalevile, kuid järgnev lahing muutus väga ühepoolseks ja kuulus 110:63 TalTechile.

Tänast kohtumist alustas selgelt paremini Tallinna Kalev, kes suutis selgelt enda mänguplaani paremini vastasele peale suruda. Mängutempo aeglaseks muutnud Kalev haaras poolajaks 35:27 eduseisu.

Ka enne viimast veerandit oli Kalevi jaoks kõik ilus ja nende jaoks paistis plaanipäraselt minevat. Viimast kümmet minutit alustati Kalevi üheksapunktilises eduseisus.

Seejärel sai TalTech enda mänguvankri hästi tööle. Ühtäkki tehti lausa 20:0 spurt ning leiti end 64:53 eduseisust. Mängu lõpp muutus küll närviliseks, ent lõpuks võttis TalTech ikkagi oma ja pääses esimest korda seda seeriat juhtima.

TalTech poolelt säras Brandon Childress, kelle arvele jäi üleplatsimehena 29 punkti. Erik Keedus toetas teda 13 silmaga. Tallinna Kalevit ei päästnud ka Ronald Mcghee 25 punkti.

Seeria neljas kohtumine peetakse juba 3. mail taas Nord spordihoones.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles