VIDEO ⟩ Tammeka peatreener kostitas otse-eetris Eesti kohtunikke terava kriitikaga: meid ei austata!

Karl-Joosep Küngas
Copy
Pildil Tammeka peatreener Miguel Santos
Pildil Tammeka peatreener Miguel Santos Foto: Margus Ansu

Tartu Tammeka jalgpalliklubi peatreener Miguel Santos oli pärast tänast 2:3 kaotust FC Flora vastu väga pettunud Eesti kohtunike tegevuses. Portugallane kostitas vilemehi ETV2 otse-eetris väga terava kriitikaga.

«Pärast 11. kohtumist on meie vastu antud penalti nii Flora, Paide kui ka Nõmme Kaljuga kohtumistes. Meile pole antud penalteid ei Kalevi, Nõmme Kalju ega Paide vastu ja need olid väga selged penaltid. Kohtunikud ei austa Tammekat ega anna meile penalteid,» lausus Tammeka peatreener ning jätkas seejärel tänases kohtumises toimunust.

«Florale ei antud isegi punast kaarti olukorras, kus meie ründaja võeti enne väravale löömist murule maha. Kohtunik tuli minu juurde ja ütles, et ta ei näinud seda olukorda täpselt. Muidugi Tammeka asju ei märka keegi. Flora, Levadia, Paide ja Nõmme Kalju meeskondade vastu tehtavates olukordades märkavad nad aga väga paljut,» tõdes Santos.

Seejärel keskendus Santos Eesti jalgpallile üldises plaanis. Ta konstateeris fakti, et Eesti ei paikne maailma edetabelis 100 parema riigi hulgas ning Premium liigas korraldatakse esineliku meeskondadele illusioone. «Kui Eesti klubid mängivad UEFA sarjades, siis nendele ei tehta mingeid eeliseid nagu seda koduliigas,» leidis Santos ning keskendus seejärel taas Tammekale.

«Ma ei soovi, et keegi meile eeliseid teeks. Ma tahan, et kohtunikud oleksid õiglased. Pärast 11 kohtumist olen lihtsalt väsinud, sest meile tehakse elu kohtunike poolt nõnda keeruliseks. Ma ei tunne, et meid austatakse. Kohtunikel on käsivarrel küll kirjas «respect», ent väljakul ma seda ei näe.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles