Tugevate tuulte ja närvidega võidelnud Tattar tõstis USAs pea kohale veel ühe suure võidutrofee

Karl-Joosep Küngas
Copy
Kristin Tattar võitis USA-s teise turniiri järjest.
Kristin Tattar võitis USA-s teise turniiri järjest. Foto: PDGA

Järgmisel nädalal kodumaale naasev Eesti kettagolfar Kristin Tattar võitis täna USAs Dynamic Discs Openi.

Möödunud nädalavahetusel Arkansase osariigis Jonesboro Openil triumfeerinud Tattar tuli suursoosikuna starti ka Kansases toimunud Dynamic Discs Openil. Neljapäevase võistluse jooksul pidid kettagolfarid toime tulema väga tugevate tuultega, mis tegid mänguplaani elluviimise ülikeeruliseks.

Avapäeva lõpetas Tattar tulemusega +6 ning paiknes alles 22. positsioonil. Eestlanna aga ei kavatsenudki alla anda, sest pikk võistlus ootas teda alles ees. Teisel päeval tegi Tattar jõulised korrektuurid ning suurepärase esitusega mängis end täpselt tagasi nulli. Sellega haaras ta esikoha, mida võistluse lõpuni hoida suutis.

Viimasel päeval pidas Tattar kõva duelli valitseva maailmameistri Catrina Alleniga ning pinget jagus viimase viskeni. Tattar suutis närvidega hästi toime tulla ja uhke võidukarika pea kohale tõsta.

«Ma polnud viimasel päeval üldse kindel enda puttimisega. Teadsin, et tuleb tihe heitlus Catrina Alleniga ja proovisin rahu säilitada. Samuti vedas tihti alt minu eestkäsi ning küsisin endalt, mida ma õigupoolest rajal teen. Suutsin õnneks sisendada, et pean võitlema viimase viskeni ja lõpuks läks kõik hästi,» lausus Tattar vahetult pärast võistlust.

Järgmistel nädalatel Tattar enam USAs konkurente ei kimbuta. Ta naaseb kodumaale, et võtta aeg maha ja veidike puhata. Samas lubas ta peagi tagasi USAsse lennata. «Suvel tulen siia tagasi,» lõpetas Tattar usutluse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles