Itaalia meedia: Ibrahimovic lõpetab karjääri ja võtab üle varalahkunud superagendi töö

Christopher Krutto
Copy
Zlatan Ibrahimovic.
Zlatan Ibrahimovic. Foto: DANIELE MASCOLO/REUTERS/Scanpix

Itaalia meedias kirjutatakse, et jalgpallitäht Zlatan Ibrahimovic võib suvel karjääri lõpetada ning võtta üle üleeile elavate seast lahkunud Mino Raiola töö.

Rootslasest jalgpallitäht oli Raiola üks nimekamaid kliente ja tema mitmed klubivahetused kergitasid itaallase kukrut korralikult. Nüüd lahkus staaragent kahjuks elavate seast, kui pikalt põetud haigus sai temast võitu. Seetõttu oli tal aega mõelda ka sellele, kes tema äri üle võtab.

Raiolal oli Ibrahimoviciga väga lähedane suhe ja 40-aastane jalgpallur teab täpselt, kuidas käivad asjad platsil ja selle kõrval. Samas tähendaks uue töö võtmine, et Ibrahimovic peaks jalgpalluri karjääri lõpuks lõpetama.

Tänavu on ta mänginud AC Milani eest vaid 31 protsenti võimalikest minutitest, sest erinevad vigastused on mänguaega pärssinud. Lisaks peab ta konkureerima tipuründes prantslase Olivier Giroud’ga. Seetõttu on see variant täiesti võimalik.

Samas pole teada, kas Ibrahimovic hakkaks tegelema juba Erling Haalandi ja Paul Pogba üleminekutega, kes mõlemad peaksid suvel klubi vahetama ja kes olid mõlemad Raiola kliendid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles