Ukraina jalgpallistaar tegi karmi nalja: oskan «Counter-Strike'i» mängida ja pähe tulistada küll

Postimees Sport
Copy
Jevhen Konopljanka (vasakul) ja Cristiano Ronaldo mullusel jalgpalli EM-finaalturniiril.
Jevhen Konopljanka (vasakul) ja Cristiano Ronaldo mullusel jalgpalli EM-finaalturniiril. Foto: Efrem Lukatsky/AP/Scanpix

Ukraina jalgpallikoondise üks suuremaid nimesid on 32-aastane Jevhen Konopljanka, kes arvas, et võtaks riigi kaitsmiseks relva kätte küll, kuid tuleb arvestada, et erilist võitluskogemust tal pole. Küll tunnistas ta, et on päris kibe käsi arvutimängus «Counter-Strike» ning oskab pähe tulistada küll.

Poola jalgpalliklubi mängija Krakowi Cracovia ääreründaja Konopljanka on uhke oma kaasmaalaste üle, kes Vene armeele edukalt vastu panevad. «Seda, kuidas need koletised otsustasid sellise agressiivsusega meie maale siseneda, ei osanud ma elus ettegi kujutada. See on võib-olla halvim unenägu, mis olla saab,» ütles ta intervjuus Football Newsile.

Ta arvas, et viimases hädas haaraks ta ka ise relva ja tormaks rindele, kuid ilmselt poleks temast armeele palju abi. «Ma võtaksin ise relva kätte, kuid me peame arvestama, kui palju kasu see tooks,» rääkis ta.

«Ma võtaks relva, lamaksin kaevikus... Ma tean päris hästi, kuidas «Counter-Strike'i» mängida, nii et arvan, et oskaksin pähe tulistada päris hästi. Selge see, et natuke huumorit kulub ära. Aga tegelikult peaksid inimesed aitama sellega, milles nad on väga osavad. Siis on sellest kasu,» ütles jalgpallur.

Konopljanka on Ukraina koondist esindanud 2010. aastast 86 korda. Tänavu liitus ta Krakowi Cracovia klubiga, varem on ta mänginud Donetski Šahtari, Schalke, Sevilla ja Dnipro Dnipropetrovski ridades.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles